Mercat de la Vall d’Hebron

Remodelació del Mercat de la Vall d’Hebron

Abast dels treballs:
Amidaments, pressupost i suport a projecte
Direcció d’execució | Coordinació de Seguretat i Salut

Dates: Gener de 2017 – En curs
Emplaçament: Passeig de la Vall d’Hebron | Barcelona | Catalunya
Superfície construïda: 12.000 m2
Promotor: Institut Municipal de Mercats | Ajuntament de Barcelona
Arquitecte: BAAS Arquitectura | Jordi Badia
Fotografies: BAAS Arquitectura

La intervenció vol millorar no tan sols el mercat sinó la seva inserció en l’entorn més proper, proposant nous accessos rodats que no entrin en conflicte amb els vianants, un nou ascensor que permeti l’accessibilitat des del barri del Carmel i la transformació del carrer Trueba en un passeig pacificat.

La zona de descàrrega existent a la part del darrer es trasllada a un nivell inferior i l’espai que ocupa permet una ampliació de la superfície del mercat. La operació es complementa amb un gran hort urbà a la coberta vinculat a un petit restaurant.

Una nova pell envoltarà tot el conjunt i li donarà una nova imatge.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies